Ремонтни дейности по водния цикъл на Враца
Ремонтни дейности по водния цикъл на Враца / Дарик Враца - архив
На две улици във Враца стартират строително-ремонтни дейности по „Интегриран проект за воден цикъл на град Враца“ -  фаза II. Поради тази причина ще бъде временно ограничено движението на два възлови булеварда в града. За времето от 28 юни до 01 юли ще се работи на ул. „Иванка Ботева“. В този период ще бъде въведено ограничение на пътното движение в участъка от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Стоян Кялъчев“.

Временна организация на движението ще бъде въведена от 28 юни до 16 юли в участъка от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Васил Кънчов“. Причината за ограниченото движение в този район е стартирането на ремонтни дейности по Главен колектор IV по ул. „Борис Коцев“.
Във връзка с предстоящите ремонтни дейности, фирмата – изпълнител „Понсстройинженеринг“ АД е разлепила уведомления, с цел да се запознаят живущите в тези части на града с предстоящата временна организация на движение. Също така фирмата ще постави и съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.

Движението на моторни - превозни средства ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности. Община Враца се извинява за причиненото неудобство.
 
 
Община Враца