Мъж, блудствал с малки момичета във Враца, отива на съд
Мъж, блудствал с малки момичета във Враца, отива на съд / Дарик - архив

Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления. Той е обвинен в блудство с две момичета - едното малолетно, а другото непълнолетно, чрез употреба на сила и заплашване, и в противозаконно лишаване от свобода на три непълнолетни момичета.

От декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив в центъра на  Враца Михайлов неколкократно извършил блудствени действия с малолетната и непълнолетната. Той принудил двете момичета към извършване на интимни контакти без съвкупление чрез употреба на сила, като ги заплашил, че при отказ от тяхна страна ще ги „изкара на магистралата и ще ги направи проститутки“.

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

На 07.02.2016 г., в същото кафене, обвиняемият противозаконно лишил от свобода три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да потърсят съдействие от полицията.

Предстои да започне съдебен процес срещу извършителя на тези престъпни деяния.