ОбС Враца
ОбС Враца / Дарик Враца, архив
Ако нямат важни въпроси, които да решават – да си подадат оставките, призова врачанският общественик
Врачанските съветници да се извинят за случилото се вчера на заседанието, призова врачанският общественик и бивш независим съветник Иван Узунов. Причина за неговата реакция бяха обсъжданията на четири от точките в началото на дневния ред, а именно – исканите две оставки на зам. председателите Вл. Христов и Цв.Дамяновска, предложението за увеличение на признатите разходи на общ. съветници и смяната на директора на КОЦ Враца.

По време на тези обсъждания се стигна до изненадващи за всички обвинения в зависимости,  конфликт на интереси, неправомерни финансови интереси, липса на работа в полза на гражданите, политически манипулации, манипулиране на общественото мнение чрез медиите.

„Възмутен съм от това, което стана в Общинския съвет. Ако нямат други важни въпроси за решаване, това не се компенсира с искането на оставки! Искам съветниците да се извинят за поведението си на врачанските избиратели. И ако са се изчерпили по отношение на работата си – морално е да си подадат оставките“, коментира Узунов.