Звездата от Под прикритие Ивайло Захариев репетира в търновския театър
Звездата от Под прикритие Ивайло Захариев репетира в търновския театър / netinfo
Звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев играе в спектакъл на търновския театър
50995
Звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев играе в спектакъл на търновския театър
  • Звездата от "Под прикритие" Ивайло Захариев играе в спектакъл на търновския театър

Звездата от популярния български сериал „Под прикритие" Ивайло Захариев започна репетиции на търновска сцена в най-новото заглавие, което подготвя Музикално-драматичният театър - „Железният светилник".

Премиерата на постановката, под режисурата на Димитър Шарков, ще бъде през април. Ивайло Захариев ще се въплъти в образа на Лазар Глаушев. Главната роля на Султана ще изпълнява Цанка Цанева, а Силвия Шекилова ще влезе в образа на Катерина.

Ивайло Захариев е едно перспективно име от българския екран и изпълнен с много желание за работа в театъра, коментира режисьорът Димитър Шарков. Той обещава на великотърновската публика силно емоционален и зрелищен спектакъл. Разчитаме на Ивайло, който е добре познат от малкия екран, да привлече за постановката голяма част от младата публика, коментира Шарков.

Лазар Глаушев е един младеж, готов да даде живота си за своя идеал и да се посвети на делото, споделя за своя герой Ивайло Захариев. Определя го като бунтар, но още е в процес на търсене на характера, който ще пресъздаде на сцена.

Определя участието си в театрална постановка като голямо предизвикателство, затова се е съгласил да се включи в новия проект на търновския театър. Тук усещам една приятелска атмосфера, допълва Ивайло. Според него не само в София може да се прави хубав театър.

Чуйте интервю с популярния български актьор в звуковия файл.

Ивайло Захариев е роден на 4 октомври 1984 в София. Завършва НАТФИЗ през 2007 актьорско майсторство в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. 2009-2011 г. е член на трупата на Мим Арт - София. Снима се във филмите „Номер 1" на режисьора Атанас Христозков  в ролята на Алекс, който печели голямата награда на фестивала „Златна роза" през 2011 г. 2011-2012 г. участва в сериала „Под прикритие" в ролята на Мартин. Предстои премиера на филма „Пистолет, куфар и три смърдящи варела" на режисьора Георги Костов, където Ивайло Захариев е в ролята на Антон - Красивият.