Здездата на SMOKIE Крис Норман разкрива тайните за дългогодишния си успех
Здездата на SMOKIE Крис Норман разкрива тайните за дългогодишния си успех / снимка: АРТ БГ

Големият и вечен изпълнител на незабравими балади и рок парчета, задържал се цели 30 години на сцената, легендата на SMOKIE Крис Норман пристига съвсем скоро в България със своя бенд от 10 човека. След като обяви два поредни концерта - във Велико Търново на 21 март и в София на 22 март, музикантът e предявил и някои по-специални изисквания като всяка световна звезда, разкриват от продуцентска агенция АРТ БГ.

Интересна подробност от живота на гласа на SMOKIE е, че самият той спи само по няколко часа на денонощие. Специално изискване на артиста е апартаментът му в Парк Хотел Витоша да бъде с напълно затъмнени прозорци, както и да има вентилатор и малка електрическа печка. Никой не би предположил, че музикалният феномен се унася в сладък няколкочасов сън единствено под звуците на вентилатор или електрическа печка. Този звук помага на Крис да заспи, но и да отпочине качествено за кратко време, за да бъде готов за следващия концерт. Това е една от тайните, които крие една велика звезда за успеха в музикалната си кариера. 

Любопитно е също, че в менюто на Крис Норман не влизат никакви консерванти и полуготови продукти. Маринованите меса и пържените гарнитури не са по вкуса на звездата. Предпочитанията на артиста и неговия бенд отвеждат към по-специални ресторанти, като този в подножието на Царевец във Велико Търново, където се насладиха на кулинарното изкуство в България артисти като "Lord of The Dance", "100 Gypsy Violins", "Vienna Mozart Orchestra".

Концертът във Велико Търново е на 21 март от 19,00 часа в ДКС „Васил Левски". В София Норман ще пее на 22 март в зала 1 на НДК от 20,00 часа.Билети се продават на Билетен център НДК София, в Туристическия информационен център във Велико Търново, както и онлайн в системата на Eventim.bg. Цените са от 20 до 80 лева.