Започнаха поетапни ремонти пътната настилка в Горна Оряховица
Започнаха поетапни ремонти пътната настилка в Горна Оряховица

Започнаха ремонтни дейности по възстановяване на пътната настилка в Горна Оряховица. Благоприятните атмосферни условия позволиха работата по уличната мрежа да започне по-рано.

Ремонтните дейности се извършват със средства от общинския бюджет за 2019 г. Те ще обхванат участък от ул. „Мано Тодоров“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „Панайот Цвикев“; ул. хан Крум“ в участъка от ул. „Мано Тодоров“ до Съда; част от ул. „Черни връх“, намираща се между ул. „Георги Измирлиев“ и пицария “Антониос“. Ще се работи и по ул. „Отец Паисий“ в участъка от ул. „Македония“ до МБАЛ „Св. Иван Рилски“; по ул. „П. Р. Славейков“ в частта от ул. „Хр. Смирненски“ до ул. „Васил Левски“; ул. „Родопи“ в участъка от ул. „Св. Княз Борис І“ до ул. „Македония“. Ремонтни дейности ще има и по ул. „Цар Освободител“ в участъка от ул. „Георги Измирлиев“ до „Колдъс“; по ул. „Никола Петров“ в частта й от ул. „Стоил войвода“ до парк „Никола Петров“ и по ул. „Марица“ в участъка от ул. „Родопи“ до ул. „Баба Пантелейца“. Дейностите по възстановяване на пътната настилка ще се извършват поетапно при подходящи атмосферни условия.

В края на март-началото на април ще започнат и по-мащабни ремонти на уличната мрежа в община Горна Оряховица. Средствата за тях са осигурени с постановление на министерския съвет. Ще се работи в участъци по улиците: „Васил Априлов“, „Ангел Кънчев“, „Хан Крум“, „Балатон“, „Вичо Грънчаров“ и край парк „Детски кът“.