Вътрешните организации в ГЕРБ- В. Търново се активизират
Вътрешните организации в ГЕРБ- В. Търново се активизират / netinfo

През 2012 г. организациите на Младежите, Старейшините, Жените и Предприемачите в ГЕРБ - В. Търново ще активизират дейността си. Предстои преглед и оптимизиране на структурите както на областно ниво, така и във всяка една община, разбраха се областните координатори на четирите вътрешни организации по време на работна среща с новия лидер на ГЕРБ в региона Даниел Панов.

Младежки, предприемачески, старейшински и женски организации партията има навсякъде, отчетоха пред Панов  ръководителите им Деян Хаджийски, Николай Ашиков, д-р Петя Илиева и Марияна Чалъкова. Най-трудна във време на криза е работата на Предприемачи ГЕРБ, единодушни са в партията. Като слаба бе отчетена дейността на четирите организации единствено в най-малката община - Сухиндол.

Във вътрешните структури се изготвят планове за дейностите им през цялата година. Вече се изпълняват набелязаните мероприятия за първото тримесечие. Целта е ГЕРБ да участва активно в обществения живот на максимално повече социални групи, да се сплотяват членовете и да се повишава доверието в ГЕРБ, коментира председателят на младежката организация Деян Хаджийски. Той изрази задоволство от факта, че напоследък все повече млади хора желаят да членуват в партията.