Вокално студио "Таланти" и група "Спейс" ще посветят коледния си концерт на Петър Иванов
Вокално студио "Таланти" и група "Спейс" ще посветят коледния си концерт на Петър Иванов / netinfo
Децата от Вокално студио "Таланти" и музикантите от група "Спейс" - проф. Минко Хаджийски, Деян Хаджийски, Нейко Генчев и Иван Стефанов решиха да посветят коледния си концерт на Петър Иванов.

Преди 11 години, след тежка катастрофа, Петър остава инвалид. След инцидента загиват брат му и майка му, а баща му живее в чужбина. Петър е сам, затворен в собственото си тяло, а единственият човек, който се грижи за него е социалният работник Марияна Бузева, назначен от Община Велико Търново да му помага.

Днес, 11 години по-късно, надеждата за него се върна. От клиника в Турция му предлагат лечение със стволови клетки и голям шанс да проходи отново.
Необходимите средства са 80 000 лв.

На концерта на талантливите поп певци на вокалния педагог Венелина Пъневска и на страхотните групари от "Спейс" ще бъдат разположени кутии за дарения за Петър, а децата се надяват да успеят да му подарят още малко надежда за Коледа.

Началото на концертът е в 18.00 часа в Камерен салон на Читалище "Искра". Входът е свободен. Всеки желаещ да подари усмивка на Петър може да го направи на място - в размер, какъвто прецени.

Петър Господинов Иванов 
IBAN: BG81 UNCR 7000 1523 0146 24
BIC CODE : UNCRBGSF