Дария Манева
Дария Манева / netinfo
40-годишната Дария Манева има нужда от помощ, за да се справи с тежко заболяване
Лекаритe от Специализираната кардиологична болница във Велико Търново решиха да не празнуват своя професионален празник – Световния ден на здравето, който се отбелязва на 7 април и дариха отделените средства от честването и допълнителни суми за лечението на 40-годишната великотърновка Дария Манева, която страда от онкологично заболяване.

Жената е дъщеря на тяхна колежка, бивш PR експерт, майка на 6-месечно бебе. Щастието от раждането на сина й бързо повяхва, когато лекарите й съобщават тежка диагноза - Дария страда от рак. Към момента онкологичното заболяване е в напреднал стадий.

Лечението в България с традиционните средства не дава резултат. Необходима е алтернативна терапия в чужбина.

Понякога животът ти дава всичко, за което си мечтал, а после ти го взема… Една моя мечта се сбъдна с раждането на моя син и посърна с диагнозата ми „рак“. Днес имам нужда от вашата помощ, за да ме има на първия рожден ден на моя син, на първия му ден в детската градина, на първия му учебен ден.. Моля ви, помогнете моето семейство да изживее с мен мечтите ми. БЛАГОДАРЯ!“, споделя Дария.

Директорът на лечебното заведение д-р Йорданка Томова призова всички, които имат възможност да помогнат на Дария Манева. За лечението на младата жена са нужни суми, които са непосилни за Дария и семейството й.

Можете да подадете ръка чрез паричен превод по сметки:
В евро – BG86 RZBB 9155 1009 0699 30
В лева – BG69 RZBB 9155 1009 0744 07
Титуляр – Дария Алексеева Манева