Популярни изпълнители пеят за каузата Вярвам в теб във В. Търново
Популярни изпълнители пеят за каузата Вярвам в теб във В. Търново / плакат: Азбукари

Тази вечер Велико Търново ще бъде огласен от музика, песни и танци. В Двореца на културата и спорта „Васил Левски” ще се проведе организираният от „Сдружение Азбукари” благотворителен концерт. Събитието е част от Националната кампания „Вярвам в теб!“, а каузата е събиране на средства за изграждане на детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания в старопрестолния град.

Концертът ще започне точно в 19.00 ч. В него напълно благотворително ще се включат някои от най-популярните имена от българската музика- Веселин Маринов, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Стефан Илчев и Искрен Пецов. На сцената ще се изявят още Джина Иванова, Ева Георгиева, Мартина Иванова, Галияна Арсова,вокална група „Щурче“, професионален фолклорен  ансамбъл „Искра“, любителска танцова формация „Търновската царица“, детско естрадно студио „Румина“  и детско танцово студио „Зоки“.Всички те подкрепиха инициативата на „Сдружение Азбукари“ и с участието си искат да помогнат живота на децата с увреждания да стане по-лек и изпълнен с игри и веселие.

Приходите от продажбата на билети са предназначени за изграждането на детската площадка.

„Сдружение Азбукари” призовава всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Помощ може да бъде оказана  със sms с текст DMS 123 на номер 17 777 или чрез банковата сметка BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF. Подробности на www.azbukari.org