ЛИДЕР ще открива работни места и по време на предизборната кампания
ЛИДЕР ще открива работни места и по време на предизборната кампания / Дарик нюз
ЛИДЕР ще открива работни места и по време на предизборната кампания
63370
ЛИДЕР ще открива работни места и по време на предизборната кампания
  • ЛИДЕР ще открива работни места и по време на предизборната кампания

Двама служители на горнооряховска компютърна фирма получиха увеличение на заплатите си днес. По този начин начало на кампанията си в ІV- ти многомандатен великотърновски избирателен район постави Политическа партия ЛИДЕР.

"След 23 години преход българската икономика е в колапс, над 100 000 предприятия са закрити, над 650 хиляди души са без работа. Излизаме на тези избори с ясното разбиране, че без работеща българска икономика и хора без доходи ще продължаваме да бъдем най- бедната страна в Европейския съюз. И за разлика от всички останали ние няма да правим помпозни събития, да наемаме зали, в които да звучат празни обещания. Включваме се в кампанията с един много ясен мотив и той е „Да съживим България". За това ще работим и по време на предизборната кампания. Целта ни е да покажем, че и във време на избори могат да бъдат открити поне 500 работни места. А, колкото повече работни места открием, толкова по- стабилна ще бъде държавата ни", каза водачът на листата Владимир Маринов. Той е родом от Пловдив, където е завършил Езикова гимназия "Иван Вазов". През 1998 г. заминава за Москва, където завършва международни икономически отношения. От 2004 г. развива частен бизнес.

"На нас, представителите на българския бизнес, да ви кажа честно, ни писна да ни карат само да работим и да си плащаме данъците, което ние правим, защото смятаме, че така е редно. Очакваме обаче от държавата да изпълнява своите регулаторни функции. Ние не искаме да ни помага, а да не ни пречи. Това, което сме тръгнали да правим, е единственото спасение за България, защото популизма свърши. Някои от големите партии обещават да увеличат пенсиите с 40%, а това е несериозно и буди смях, защото в бюджета няма пари. Поставяме си три основни приоритета. Това са селско стопанство, туризъм и енергетика, като считаме, че в тези три сектора България може да бъде една изключително мощна държава", каза още Владимир Маринов.

Чуйте повече от него в звуковия файл.

Владимир Маринов добави, че при изключително стриктна икономическа политика през следващия програмен период могат да бъдат разкрити у нас около 150- 250 хил. работни места. В програмата на ЛИДЕР е записано предложение при назначаване на нов човек, фирмата да бъде освободена от осигуровки за три години.