Инж. Добрев награди ученическите шампиони на Горна Оряховица
Инж. Добрев награди ученическите шампиони на Горна Оряховица / Община Г. Оряховица

Пет отборни и три индивидуални отличия бяха връчени на церемония по награждаване на финалистите от Горна Оряховица в ХХХ-то издание на „Ученически игри”. Тази година в надпреварата се включиха 84 отбора по 8 вида спорт от Общината, разпределени в три възрастови групи. Спортните тимове са с 12 повече от предходната година. Наградите на най- добре представилите си бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев. Градоначалникът поздрави младите спортисти и им пожела весела ваканция, а през новата учебна година да продължат да тренират със същата борбеност, за да завоюват  нови победи.

С плакети и грамоти бяха отличени  ученическите шампиони на страната от отборите по хандбал- момчета V-VІІ клас при СОУ „Георги Измирлиев” и по бадминтон- момичета V-VІІ при ОУ „Св. св. Кирил и Методий”. Същите награди получиха още отборът по тенис на маса момичета V-VІІ клас при СОУ „Вичо Грънчаров”- четвърти в България, по волейбол за момичета V-VІІ клас при ОУ „Св. св. Кирил и Методий” /Долна Оряховица/- девети и по бадминтон за девойки VІІІ-Х клас при СОУ „Георги Измирлиев”- пети.

Инж. Добрев даде и три индивидуални награди. Хандбалистът Любослав Димитров- бе отличен като най-добър реализатор с 65 гола. Призът за най-добър състезател на игрите по бадминтон получи Христомира Поповска. Отличена бе и Маринела Славова, завоювала трето място в индивидуално класиране по тенис на маса.