Снимките на екшън комедията вече започнаха във Варна
Снимките на екшън комедията „Диви и щастливи“ вече започнаха във Варна. Филмирането на екстремните сцени в морската столица ще продължи до края на тази седмица, похвалиха се от екипа на продукцията.  

Главните роли се изпълняват от Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова. В една от главните роли се превъплъщава и младата международна звезда Базил Айденбенц, познат от хитовия британски сериал „Виктория“, информира НОВА ТВ

Зрелищни каскади в Диви и щастливи

Актьорите изпълняват зрелищни каскади, каквито досега не е имало в български филм или сериал. За целта те минават специална подготовка и тренират дори по време на снимките. 

Зрелищни каскади в Диви и щастливи

Създаването на новата продукция за голям екран следва примера на международните професионалисти в бранша. Още през 2018-та година във Варна е заснета 10-минутна секвенция, с която продуцентите участват на павилиони за филми в Холивуд и Кан. Там „Диви и щастливи“ е купен още на „зелено“, а договорът с международния дистрибутор Free Dolphin Entertainment осигурява разпространение в цял свят. Снимките в морската столица се случват и благодарение на подкрепата на Община Варна.

Филмът е с модерна визия, а хуморът и свежите реплики допълват съвременния стил на снимане, като част от диалога е на английски език. Редица обичани родни звезди ще влязат в образите на запомнящи се герои, към които публиката няма да остане безразлична. Имената им на този етап остават в тайна

„Диви и щастливи“ разказва историята на Боряна (Яна Маринова), която е загубила усещането за пълноценен и истински щастлив живот. Една нелепа случайност обаче събужда у нея скритата жажда за смислено съществуване и това я подтиква към смели и решителни действия.

В устрема си тя повлича и най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев). Уверени в себе си, двете жени успяват да се справят с предизвикателствата и да се отправят на едно лудо пътешествие към истинската си същност, осъзнавайки че щастието е в собствените им ръце.

Зрелищни каскади в Диви и щастливи

Снимките на „Диви и щастливи“ ще продължат до 7-ми юни 2019 г, като екипът ще снима на различни локации във Варна, София, Русе  и Велико Търново. Сцени от филма ще включват едни от най-красивите и емблематични места в България.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК