Зрелищен концерт на Сигнал за четвъртия рожден ден на Мол Варна
Зрелищен концерт на Сигнал за четвъртия рожден ден на Мол Варна / Бтв

Една от най-обичаните български рок групи Сигнал пристига в морския град за грандиозен концерт, който ще се проведе в търговско-развлекателен център Мол Варна тази вечер. Музикантите от легендарната формация ще представят на живо пред варненската публика селекция от златната колекция на най-успешните си песни. Събитието, с което Мол Варна ще отпразнува 4 години от откриването си, започва в 20 часа на външния паркинг в търговския център. Програмата включва и участие на една от най-популярните варненски банди Джанго Зе, както и специална изненада от екипа на забавното варненско шоу Тутурутка.

Подгряващи празничното настроение преди концерта, в 18 часа, ще бъдат младите таланти от клуб по спортни танци „Стар Денс”, който е официален член на Българската федерация по акробатичен рокендрол. В 19 часа с тържествена демонстрация на сцената на Мол Варна ще се представят малките каратеки от Спортен клуб по Карате Киокушин „Ичи Геки” с треньор световния и четирикратен европейски шампион Емил Костов.

Също в 19 часа на първи етаж в търговския център ще бъде открита експозиция, вдъхновена от танцовото изкуство, „Ритъм в картини”. Авторите на изложбата са Асен Недялков, ученик във Френската езикова гимназия и Димо Стоянов, студент в Икономическия университет във Варна. Експозицията представя кадри от нощния живот на града с фотоси на танцуващи младежи и представлява част от разнообразната програма на Месец на фотографията, която Мол Варна подкрепя.

Тържествен мини парад с кокили, екстремно колоездене и акробатика ще премине през центъра на Варна часове преди началото на празничните събития в търговския център. Участници в атрактивната анимация ще бъдат членове на клуб по улични изкуства и екстремни спортове Power Jump. Тяхната пъстра демонстрация ще завърши на място в Мол Варна с празнично представление за деца и възрастни.

Всички събития са с вход свободен, уточняват организаторите на рождения ден на търговския център.