Спас Натов доволен, Николай Господинов разочарован
Спас Натов доволен, Николай Господинов разочарован / Добри Атанасов

Доволен от настроението, което са демонстрарирали по време на победата над "Левски" ( 87-62) днес бе наставникът на домакините Спас Натов. На другия полюс бе треньорът на гостите Николай Господинов. Ето какво споделиха двамата:

 

Николай Господинов, треньор на „Левски”: „Изключително лошо начало за нас с 16 грешки през първото полувреме. При нас явно това е вече рецидив и трябва да обърнем сериозно внимание. Всеки мач стартираме изключително лошо, слабо и притеснени и уплашени. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Позволихме на домакините да вземат комфортна преднина. Опитахме се да се приближим до тях през второто полувреме. Свалихме разликата до 16-17 точки. След това отново допуснахме две елементарни грешки, които бяха наказани с контраатака, с което отново се достигна до 20 точки разлика. Отсавам грешките на липсата на опит у състезателите ни. Играем с изключително млад състав. Не ми се иска това да е оправдание. В поредица от мачове сценарият е същият. Притеснително е, че основни играчи също изневериха и направиха много глупави грешки. Ще направим анализ на мача и в следващия се надявам да покажем съвсем различно лице.

 

 

 

Спас Натов, треньор на „Черно море” порт Варна: „Като за последен домакински мач за годината съм много доволен. Изиграхме хубав мач с настроение. Оценявам младостта на нашия противник. Изключително съм доволен от представянето ни”.