Папазов подписа споразумение за подкрепа със Сдружението на собствениците в Салтанат
Папазов подписа споразумение за подкрепа със Сдружението на собствениците в Салтанат / пресцентър

Данаил Папазов, кандидат кмет на Варна, издигнат от Гражданската инициатива „Живот за Варна“, и Кирил Киров, председател на Сдружението на собствениците, наемателите и работещите на територията на местност Салтанат подписаха днес споразумение. С него представителите на сдружението декларират подкрепата си за Данаил Папазов и за листата с кандидатите за общински съветници, който местната коалиция „Живот за Варна“ ще предложи на предстоящия вот. Членове на сдружението са около 3000 като сред тях има адвокати, лекари, учители, преподаватели във висши учебни заведения, спортисти, бизнесмени, основно  хора в активна възраст, които искат да съдействат за разрешаването  на проблемите на Варна.

„Благодаря на всички тези хора за доверието. Вярвам, че ще оправдая очакванията им. Аз съм човек на действията и винаги съм изпълнявал ангажиментите, които поемам“, каза Данаил Папазов.

Според Кирил Киров Варна има нужда от нови решения, а техни носители могат да са само  хора, които не слугуват на политически централи и нямат никаква политико-икономическа зависимост. Затова заставаме категорично зад г-н Папазов, защото той е независим човек, доказал своите експертни възможности. „Даваме подкрепата си на един мениджър, от какъвто Варна има нужда“, каза още Киров.