/ ПФК Черно море
Две промени в групата за мача с Локо Пловдив направи треньорът на Черно море Илиан Илиев. За разлика от срещата със Септември в София на мястото на Емил Янчев и Иван Дюлгеров сред 18-те попаднаха Мартин Костадинов и Иван Дичевски. Аут за двубоя са контузените Мариян Огнянов, Дани Кики и Витиня, както и отпадналият от списъка Николай Минков.

След днешната тренировка на стадион “Тича” наставникът на варненци заведе отбора на лагер в к.к. “Св. Св. Константин и Елена”. Утре сутринта “моряците” имат тонизиращо занимание, а от 19 часа тимът излиза срещу Локомотив Пловдив в първия мач от финала за седмото място в Първа професионална лига. Реваншът е в събота, 19 май, от 19,45 часа под тепетата.

Билетите за утрешния двубой са на цена от 6 лева и ще могат да се закупят от касите на стадион “Тича” два часа преди началото на срещата.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дичевски, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Фабио Мартинш, Мартин Костадинов, Аристот Н`Донгала, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Петър Витанов, Мартин Минчев, Марек Кузма, Радослав Василев.
ПФК Черно море