Черно море Тича
Черно море Тича / Добри Атанасов
Галин Стоянов
102168
Галин Стоянов
  • Галин Стоянов
БК "Черно море Тича" стартира подготовка за новия сезон. Под ръководствтото на старши треньора Галин Стоянов - Патрика за официалната първа тренировка на тима се явиха 12 състезатели. Единственото ново попълнение до момента е Николай Георгиев, който се подвизаваше в тима на ИУ-Варна. С отбора тренира и Симеон Илиев, като желанието от страна на ръководството е той да подпише. Такова е желанието и на състезателя. В следващите дни се очаква развитие. Останалите играчи са тези, които бяха ядрото през миналия сезон. В клуба продължават да държат линията с налагането на собствени кадри. 
"Искаме да направим конкурентен отбор, който да се бори за 5-о - 6-о място в първенството. Нека не изглежда много гръмко като изявление, но човек трябва да си поставя високи цели", коментира Галин Стоянов- Патрика.
Първата контрола, която предвиждат варненци е на 17 септември с "Черноморец" Бс. На 20-и - 21-и септември отборът ще участва в турнир в Плевен. Предвиждат се още няколко контролни срещи след това до началото на първенството на 5-и октомври.