Модният сезон край морето започва от Grand Mall
Модният сезон край морето започва от Grand Mall / netinfo

Grand Mall – варненската територия на световните модни брандове, открива пролетно-летния сезон с поредица от вдъхновяващи идеи за изкушените от шопинга. Магазините на H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, LC Waikiki, Humanic, Deichmann, които са единствените представители на престижните марки във Варна, показват за пръв път в морския град новите си колекции. Към тях се прибавят и предложенията на Mango, Calliope, Hush Puppies, Bata, Tom Taylor, Terranova, Kenvelo, Daphne и други от многобройните магазини в търговския център.

Творческо превидизвикателство към модните фенове е пролетно-лятното издание на популярната игра „Стани Grand Стилист”, което ще се проведе до 20 април.

Посветените в актуалните тенденции ще могат да експериментират с цветове и форми и да миксират стилове, като създадат свои собствени модни сетове. За да се включат в състезанието, участниците ще трябва да комбинират частите, от които е съставен сетът, от елементи на новите колекции пролет-лято 2013 на модните магазини в Grand Mall.

Елементите за комбиниране могат да се открият на Фейсбук страницата на Grand Mall www.facebook.com/GrandMallVarna, където всеки ден ще има свежа информация за най-новото от модния подиум

Десетте най-ефектни комбинации ще се състезават за голямата награда, специално предоставена от Grand Mall – уикенд за двама в меката на модата Милано.

Финалът на кампанията „Стани Grand Стилист”  ще бъде отбелязан на 26 април с мащабно модно събитие, част от съпътстващата програма на третото издание на изложението Grand Флора. Сред цветя и модни дефилета ще бъде обявен победителят, който ще пътува до Италия.

Още един жест на Grand Mall към фешън феновете е безплатната услуга „Моден консултант”, която започва през март. За пръв път в най-големия търговски център край морето дамите и господата, които искат да изглеждат безупречно, могат да получат съвети в областта на стайлинга. Записването за безплатната консултация с професионалист става на щанд Информация и на тел. 0700 33 939.

Март е и първият месец на ежеседмичния моден хороскоп във фейсбук и интернет страницата на Grand Mall с полезни съвети от света на модата и стила.

Със своите пролетни предложения за творчество и шопинг за сезон 2013 Grand Mall дава нови възможности за емоционално преживяване на изкуството на стила в единствената територия на световните модни марки край морето.