Виолета Барио
Виолета Барио
Страстно фламенко със специалното участие на актрисата Мария Каварджикова
На 11 август варненската публика ще може да се наслади на страстно фламенко и пищни костюми в спектакъла „Тайна страст“. Представлението ще е в Летен театър, а билетите вече са в продажба.

Талантливата балерина Виолета Барио се занимава с дете с изучаването на тайните на фламенкото. Учи испански танци в „Професионална концерватория за танц“ в Барселона и по-късно става част от Националния балет на Испания, където тя попива от знанията и различните интерпретации на фламенко танца. Виолета притежава невероятна техника и голяма страст като изпълнител.

След миналогодишното успешно представяне пред пловдивска публика, тази година бандата се завръща в България с нов прочит на спектакъла“Тайна страст“, със специалното участие на Мария Каварджикова.

Фламенко формацията на Еду Вико прави европейско турне в Белгия, Франция, Холандия, Полша и Швейцария, където аудиторията се докосва до това, което българската публика вече е изживяла – експлозивните емоции от докосващата сетивата музикаи страстните танци, които оставят трайна следа в сърцата на хората.
 
На сцената тази година ще имаме удоволствието да видим: Еду Вико – китара; Рамон Тато – вокал; Мануел Перес Ернаис – флейта; Серхио Ди Финицио – бас китара; Анхел Дорао – перкусиии Виолета Барио и Педро Перес – танц.Поетичните етюди на емблематичната българска актриса Мария Каварджикова ще допринесат за още по-чувствено изживяване.
 
Фламенко фиестата е на 11 август в Летен театър – Варна.
Билети в мрежата на Евентим.