/ Областна администрация-Търговище
Областният управител на област Търговище Митко Стайков изпълни поредно свое обещание към жителите на региона. Този път Стайков подари нов микрофон за нуждите на пенсионерски клуб „Хан Омуртаг”, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Областна администрация-Търговище

Областният управител е своеобразен кръстник на единствения пенсионерски клуб в града, чиито членове са общо 145 души. Клубът е място за среща, за разговори и забавления на голяма част от възрастните хора в Омуртаг.

6 млн. лева дават за ремонтите на улици, тротоари и квартални пространства в Търговище

Подаръкът г-н Стайков връчи на председателя на ПК „Хан Омуртаг” г-н Снежана Харизанова, с пожелания за здраве и дълголетие на всички присъстващи, на техните близки и приятели.

Областна администрация-Търговище

„Винаги съм готов да съдействам за добри инициативи и необходими дела. Щастлив съм, че днес успях да направя деня Ви поне малко по-усмихнат, защото всички ние Ви дължим много за мъдростта, трупана в годините и отдадеността Ви в обществено-културния живот на общината”, каза пред част от членовете на Клуба г-н Стайков.

Областна администрация-Търговище

От своя страна г-жа Харизанова благодари за бързата реакция и доброто отношение към възрастните жители на Омуртаг. В последвалия разговор хората от третата възраст споделиха тревогите си, касаещи времето прекарвано в Пенсионерския клуб.

Областна администрация-Търговище

По думите им, ПК „Хан Омуртаг” има нужда от частично обновяване, от дърва за огрев, та дори и от алтернативен източник на отопление. Г-н Стайков пое ангажимент да провери ситуацията и да съдейства за постигане по-комфортни условия в помещенията.