/ iStock

Заради футболната среща между отборите на „Берое“ – Стара Загора и „Локомотив“ - Пловдив, от 19:00 до 21:00 часа и от 22:30 до 23:30 часа в петък ще бъде въведена временна организация на движението в града под липите. Това информираха от община Стара Загора.

Бюрото по труда в Стара Загора разполага със средства за програми по насърчаване на заетостта

Ще бъде ограничено движението по ул. „Августа Траяна“ от кръстовището с ул. „Св. Отец Паисий“ и по ул. „Александър Батенберг“ от кръстовище с ул. „Генерал Столетов“, в посока стадион „Берое“.

Автомобили няма да мога да се движат, както и двупосочно, по ул. „23-ти декември“, „Спортна“, „ Мавзолея“, „Тунджа“, „ Бончо Бонев“, „Охрид“, „Странджа“ и „Братя Митови“.

След мощната буря в Стара Загора: Какви са щетите в града (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ще бъде допускан и общественият транспорт при изпълняване на определеното му маршрутно разписание. Живущите в района граждани ще бъдат пренасочени да използват близките улици или допускани срещу документ за самоличност, допълват още от местната администрация.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната на събитието.