Видеостена ще популяризира постиженията на общинска администрация
Видеостена ще популяризира постиженията на общинска администрация / Община Стара Загора

Видеостена с размери 125/214 см. ще показва постиженията на общинската администрация в Стара Загора. Тя е закупена в изпълнение на проекта за създаване на Областен информационен център и е предвидена в неговия бюджет.

Видеоекраните ще се използват при реализацията на информационните събития на ОИЦ, на мрежата от 28-те информационни центрове в страната както и на координационния офис в Министерския съвет.

Видеостената е мобилна и ще бъде полезна при публични събития на общината, за различни инициативи и изложби, посветени на Европейския съюз и финансираните от него проекти. След завършването на проекта на ОИЦ през 2015 г. стената ще остане за Община Стара Загора. На нея вече се излъчват отчетите от мандата на кмета Живко Тодоров, два филма, посветени на Стара Загора, създадени от Джон Лоутън и БНТ, озвучени на английски език, със субтитри на български.

Всички посетители на общинската сграда, туристи и гости на града ще могат да ползват новата придобивка за запознаване с постиженията на администрацията, изпълнението на европейските и други проекти, както и с текущи културни събития и реализирани програми.