/ iStock/Getty Images
Двойките с репродуктивни проблеми могат да получат финансово подпомагане
На 20 септември, от 9:00 часа, в стая 215 на Община Стара Загора започва втори прием на документи за финансово подпомагане на процедури по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала.

Входирането в администрацията на нужната документация може да се прави всеки работен ден от 9:00 часа до 12:30 часа, а крайният срок е 29 октомври, 12:30 часа.

В Стара Загора приемат документи за финансово подпомагане за асистирана репродукция

Двойките с репродуктивни проблеми, живущи на територията на Община Стара Загора, могат да получат финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция със средства, предвидени в общинския бюджет.

Съгласно Правилника - един път годишно в рамките на текущата година, при условие, че не са одобрени за финансово подпомагане от други фондове за същия период и за същата процедура.

Всички критерии, както и необходимите формуляри, са публикувани в сайта на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет.

https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya-na-obshtinski-savet/vtori-priem-na-dokumenti-za-finansovo-podpomagane-na-protseduri-i-deynosti-po-asistirana-reproduktsiya-na-sapruzi-i-litsa-zhiveeshti-na-sapruzheski-nachala-s-reproduktivni-problemi-na-teritoriyata-na-obshtina-stara-zagora-za-2021-g?fbclid=IwAR14maWCqndt8G1vLl-tCzNhk2DQb44JR1N7ULanlIUu9nr-dabD8hjko5g