/ Община Казанлък
Започва поставянето на нови указателни табели на булевардите “Освобождение“ и “Никола Петков“, както и на улица ”Христо Ботев” в Казанлък. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

Табелите са изписани на български и на английски език, и на тях е изобразен гербът на Община Казанлък. Целта на пътепоказателите е да улесняват и насочват, както жителите на града, така и неговите гости, допълниха от Общината. 

В изработването на визията и съдържанието на табелите са участвали възпитаници от четири казанлъшки гимназии- Национално училище по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“, Професионална художествена гимназия “Свети Свети Кирил и Методий“, Средно училище „Екзарх Антим I“ и Професионална гимназия “Иван Хаджиенов“.

С изцяло обновени указателни табели вече са и основните булеварди в Казанлък - “23-ти Пехотен Шипченски Полк“, “Александър Батенберг„ и “Розова долина“.
Проектът стартира по идея на секретаря на Община Казанлък – Гинка Щерева, и цели унифициране на всички пътепоказатели в града. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
 
Павлина Дудева/БТА