/ iStock/Getty Images
С част от спестените средства клубът възнамерява да направи дарение за УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ под формата на консумативи и апаратура
По примера на много отбори по света, ръководството на ПФК „Берое“ стартира преговори с футболистите и спортно-техническото ръководство относно намаляване на възнагражденията им за периода на извънредното положение в страната, съобщиха от клуба.

ПФК „Берое“ със становище във връзка с временното преустановяване на първенството в efbet Лига

Болшинството от футболистите и спортно-техническото ръководство вече са дали своето съгласие. Икономическата ситуация е трудна във всички сфери, в това число и за футбола. Липсата на официални футболни срещи и отмяната на големи спортни форуми несъмнено е удар за клубовете и техните привърженици.

УЕФА отмени всички финали на клубните турнири

От клуба надяват, че положението в България и останалите страни ще се нормализира съвсем скоро и футболната игра отново ще заеме полагащото й се централно място в спорта.

Камата: Само 8 дни вкъщи си стои и вирусът ще отшуми

ПФК „Берое“ обаче винаги е бил социално отговорен клуб и ще продължи да бъде такъв. С част от спестените средства клубът възнамерява да направи дарение за УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора под формата на консумативи и апаратура.


Бербатов се включи в битката срещу COVID-19, направи дарение на БЛС (ВИДЕО)

Още веднъж изразяваме своята подкрепа в борбата срещу COVID-19 и своята надежда за скорошния изход от пандемията.