Памбос Агапиу подготвя завладяваща латино фиеста в центъра на Стара Загора
Памбос Агапиу подготвя завладяваща латино фиеста в центъра на Стара Загора / организатори

Огненият латино танцьор Памбос Агапиу готви вълнуваща лятна салса фиеста за старозагорци-шоу на открито, неповторимо настроение и забава.

Танцовата фиеста ще се състои на 27 юни, събота, на специално изградена сцена пред сградата на общината. Няколко дни след началото на астрономическото лято кипърецът Памбос Агапиу ще поднесе на старазагорци три часа завладяваща програма, безгрижие и емоционален заряд. Точно в 18.00 часа на 27 юни вечено усмихнатият танцьор ще се качи на сцената за открит урок по салса.

Събитието е под патронажа на кмета Живко Тодоров и със специалната подкрепа на Община Стара Загора.

Програмата на събитието Лятна салса фиеста с Памбос включва:
17.00-18.00 - DJ музика
18.00-19.00 - Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата
19.00-20.00 - Шоу програма с Los Pambos
20.00-21.00 - Социални танци

Идеята на инициативата е да се популяризира танцът като форма на движение и активен живот, допринасящи за физическото, духовно и емоционално здраве и усъвършенстване на подрастващите.

През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. През февруари школата на забавния хореограф за пета поредна година беше домакин Национален Салса Конгрес в хотел „Верея" в Стара Загора и събра на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България и Европа. Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.