/ netinfo
Кон пострада при произшествие с каруца при изхода на Стара Загора в посока АМ „Тракия“. Сигналът е получен на горещия телефон на общината. От 26 до 28 октомври на него са отчетени близо 100 сигнала.
 
Сигнализират за нерегламентирано сметище

Съобщено е за падаща мазилка от южната част на фасадата на блок №23 в кв. „Казански“. При проверка е установено, че етажната собственост трябва да предприеме мерки за предотвратяване на бъдещи инциденти.
 
Ремонтират заслон на автобусна спирка

Оплакване е постъпило за неспиране на автобусна спирка от шофьор на градския транспорт по Линия №13 - кв. „Зора“ - кв. „Железник“. Установено е нарушение от водача. Санкцията е спрямо Вътрешния правилник на дружеството.
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета, силна музика и премахване на опасни дървета и клони

По сигнал е извършена проверка и е съставен Акт за установяване на административно нарушение на водач на тежкотоварен автомобил, който е компрометирал шахта на тротоара, минавайки през нея, на пресечката на ул. „Цар Калоян“ и „Екзарх Антим I”.
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета и тийнейджъри, чупещи детски люлки в парк

За бездомни кучета е съобщено в района на площад „Берое“. Информацията за насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Извършени са проверки и по сигнали за шум от строителни дейности и неспазване на часовия диапазон за домашни ремонти.
 
Зачестяват оплакванията за струпване на строителни и едри битови отпадъци около контейнерите за смет. След получена информация на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление, обезопасени са шахти.