/ netinfo
Наказателен протокол е съставен на почистващата фирма заради множество отпадъци, които не са били премахнати от контейнери в кв. „Самара“. На горещия телефон граждани са информирали за нерегламентирано сметище по околовръстното шосе на Стара Загора. Изготвена е докладна записка и снимков материал.
 
Ремонтират заслон на автобусна спирка


На безплатния горещ телефон са постъпили сигнали за поредните шофьори от градския транспорт, които подминали и не спрели на спирки по линия №2. При установяване на нарушение от страна на водачите - ще последват санкции, спрямо Вътрешния правилник на дружеството.
 
Заради силния вятър през седмицата са постъпили десетки сигнали за счупени клони на дървета и увиснали ел. кабели.
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета, силна музика и премахване на опасни дървета и клони

За бездомни кучета е съобщено в района на парк „Пети октомври“, около площад „Берое“ и Съдебната палата. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Сигнал има и за 15 крави на пътното платно в района на Гробищен парк до село Хрищени.
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета и тийнейджъри, чупещи детски люлки в парк

След получена информация на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление, паркомати, обезопасено е информационно табло на автобусна спирка. На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157-37, от 22 до 25 октомври, са отчетени около 180 сигнала. Граждани са подали информация за над 40 неправилно паркирани коли.