номинации ГЕРБ
номинации ГЕРБ / Dariknews.bg
Живко Тодоров бе официално номиниран за кандидат кмет на община Стара Загора за трети мандат. Единодушно делегатите на общинското заседание на ПП ГЕРБ подкрепиха кандидатурата му.

Тодоров представи и шест надпартийни номинации в листата за общински съветници. Това са Мария Жекова, която е представител на старозагорския бизнес, директорът на Държавен куклен театър Дарин Петков, Ваня Михайлова-бивш председател на Зонта клуб и член на Контролния съвет на КРИБ-Стара Загора, университетският преподавател в МФ д-р Славов, културистът Тихомир Трифонов и архитект Мартин Паскалев.

номинации ГЕРБ
Dariknews.bg


Политиката не е разправии между партии и противопоставяне. Тя трябва да работи в полза на хората, да се върши много работа в името на това да има конкретни резултати. Само резултатите  могат да оправдаят нашето място тук, посочи Живко Тодоров и благодари за номинацията му за кмет.

 „След проведените множество срещи през последните месеци  с представители на бизнеса, НПО-та и присъдружни организации, видях в тях една голяма енергия. Това са хора, които искат да участват в един силен отбор, който да работи за града си. Именно тази тяхна енергия ме мотивира да бъда начело на битката, която предстои да поведем“, обясни Тодоров причината да номинира  в листата професионалисти, които са достойни и надпартийни личности.