/ Областна администрация-Стара Загора
Областният управител Гергана Микова и зам.-областните управители  Петя Чакърова и Димитър Драчев бяха гости на празника на Община Гурково - 4 септември, по повод  навършването на 21 години от обявяването на Гурково за община.
 

Областният управител бе гост на празника на Община Гурково
Областна администрация-Стара Загора


Честването започна с откриване на изложба на Иван Генчев в Младежки клуб-Гурково. Там бяха представени авторските му пластики и пирографии на дърво. Приветствие към присъстващите поднесе кмета на общината, г-н Иван Иванов.

Отбор на Областна администрация участва в Открит шампионат по стрелба (СНИМКИ)

Празникът продължи на площада пред читалище „Генчо Къргов“ с концерт на оркестър „Каба Кайбадалия“, Смолян, със солистка Кристина Енгерова. За доброто настроение на гостите се погрижи и фолклорната изпълнителка Поли Паскова.
 

Областният управител бе гост на празника на Община Гурково
Областна администрация-Стара Загора


Сред гостите на празника бяха кметът на община Казанлък Галина Стоянова, кметът на община Николаево  Косьо Косев, кметът на Павел баня Станимир Радевски и зам. кмета на Гълъбово Димитър Василев и други.

Г-жа Микова пожела на жителите на Гурково да са здрави, силни и да не спират да мечтаят. „Продължавайте да възраждате с труд и енергия своя малък, но красив и гостоприемен град.

Реализирайте все така успешно амбициозните си цели! Вярвам, че всяка нова инициатива за просперитета на Гурково ще среща удовлетворението на неговите жители. Вярвам, че с обединените усилия на всички

Вие ще го превърнете в едно от прекрасните кътчета на България с развит бизнес и туризъм. Следвайте своите цели и вярвайте в по-доброто бъдеще!“, бе написано в поздравителното слово към гражданите.