Силвия награда
Силвия награда / личен архив
Талантливата Силвия получи награда за най-добра женска роля
Награда за най-добра главна женска роля- за ролята на Марина в Спектакъла "Червени рози“ от Алдо де Бенедети получи старозагорката Силвия Дойчинова. Отличието й бе връчено в Тополовград по време на Международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира "Велко Кънев".

Силвия
личен архив


Младата незряща дама за пореден път доказа, че силата се крие в характера, желанието да се усъвършенстваш и побеждаваш. За пиесата, старозагорската  група „Виж“ при Регионалната организация на Съюза на слепите, се подготвяли едва два месеца. Силвия споделя, че за нея и колегите й изявата на международния фестивал била две в едно-премиера и състезание. Постановката предстои да бъде показана и пред родната старозагорска публика.

Силвия
личен архив


Талантливата Силвия играе ролята на Марина-млада, разглезена и своенравна италианка, омъжена за по-възрастен мъж.  „И двете сме много отворени към света и това може би е единствената ни обща черта в характера“, разказва незрящата актриса. Тя споделя, че е много развълнувана от отличието и благодари за него на колегите си от Театрална група "Виж" при Регионална организация на слепите Стара Загора, тъй като именно те са й дали възможността заедно да извървят пътя на поредното предизвикателство!

Силвия
личен архив


Благодаря на семейството ми за подкрепата във всяка моя стъпка!!! Благодаря и на хората, от които имам възможност да черпя вдъхновение по един или друг начин. Пожелавам на всеки повече щастливи мигове!“, написа часове след получаването на престижната награда Силвия Дойчинова в личния си профил в социалната мрежа.

Силвия
личен архив


Поредното незабравимо преживяване в живота на младата старозагорка вече е зад гърба й. Силвия с нетърпение очаква да посрещне следващото и да покаже за пореден път, че невидимото за очите се вижда само със сърцето…