/ община Казанлък
Надлез „Катекс“ в Казанлък е частично отворен за преминаване на автомобили след основен ремонт от 12:00 часа до приключване на строително-ремонтните дейности.
 
За пешеходци надлезът остава затворен.
 
Въведената нова временна организация на движението по бул. „Розова долина“ в участъка от кръговото кръстовище с ул. „Бачо Киро“ до южния край на надлез „Катекс“, участък до пътна връзка с Индустриална зона на юг е както следва:
 
- Участъкът на бул. „Розова Долина“ от кръговото кръстовище с ул. „Бачо Киро“ до пътна връзка с Индустриалната зона на юг е отворен за движение, с пропускане на моторни превозни средства /МПС/ до 12 тона. Движението ще се осъществява с ограничение на скоростта до 30 км/ч., двупосочно, в две пътни ленти.  Спирането и паркирането на МПС в участъка е забранено.
 
- Създадената към момента временна организация на движение остава в сила за превозни средства с маса над 12 тона, със забрана за преминаване през ремонтирания участък и пренасочване по обходните улици:
 
- За движещите се от с. Бузовград МПС над 12т. към гр. Казанлък обходният маршрут е по Околовръстен път I-6 в двете посоки.
 
- За движещите се МПС над 12т. от центъра на гр. Казанлък към село Бузовград, както следва:
 
- по ул. „Бачо Киро“ на изток и на запад  към съществуващата улична мрежа в  град Казанлък
 
Към момента е положен само основният пласт - биндер на пътя, поради метеорологичните условия, в които се работи.
 
Основният ремонт на надлез „Катекс“ включва пълно обновяване на всички пластове върху мостовото съоръжение: нова хидроизолация върху пътната плоча, подмяна на дилатационни фуги от „скрит тип“, нов излят на място изравнителен пласт армиран бетон, нови тротоарни блокове, два пласта плътен асфалтобетон.
 
Изпълнени са ремонтно-възстановителните работи по обновяване на съществуващата стоманобетонова конструкция, включваща репарации на сеченията, цялостно обмазване на повърхността с предпазен комплекс и подмяната на всички подвижни лагери с нови неопренови. Изгражда се ново улично осветление.
 
Гаранционният срок за изпълнените СМР от строителя e осем години и започва да тече от датата на издаване на Разрешение за ползване от ДНСК.