/ ThinkStock/Getty Images
Любовта може и да....лети. Доказва го сериозен надпис, с размери 5 на 5 метра, създаден на задната фасада на жилищен блок в центъра на Казанлък.
 
Любовен графит украсява варненски блок (СНИМКИ)

Видимо сериозно и дълбоко влюбен
индивид е създател на любовното послание, от което става ясно, че Д.М обича М. цели „три метра над небето“, както гласи една испанска лента.

Dariknews.bg


А как изглежда любовта оттам, можем само да гадаем. Със сигурност обаче е вдъхновяващо, тъй като се иска и сериозен отскок, с балон или с други методи или напитки, за да създадеш този любовен графитен шедьовър 5 метра над земята. На частна собственост, с много стопани.
 
Нетрадиционно романтично послание

И понеже само изречено не достатъчно, авторът на посланието, влюбен 3 метра над небето, е изрисувал и собственото си сърце, в което е оградил началната буква на името на любимата си М. Посланието е ясно: „М. е в сърцето ми“. И с обичта „3 метра над небето“ работата става съвсем сериозна.
 
Любовни обяснения в пароли за Свети Валентин

Емоционално установеният факт, че обича, влюбеният индивид е подчертал дебело, при това с три големи удивителни. Големи! Така, че целият свят и „3 метра над небето“ да разберат това.

Съвети за любов и секс през лятото (ВИДЕО)

И за да не става случайно някакво любовно объркване, вследствие на летенето, индивидът обичлив дори е оставил аристократичен подпис.
Да е ясно. И М. да е наясно.
 
Мимолетни ли са летните свалки? (ВИДЕО)

И после иди и подлагай на съмнение максимата, че любовта дава криле.
 
Отлиташ! Цели 3 метра над небето.