Сексуалните желания нарастват през лятото, а любовните страсти се разгорещяват по време на отпуската. Това е така, защото сме далеч от грижите и ежедневните проблеми. Самият факт, че се откъсваме от напрежението в работата, мейлите, телефонните разговори, вече ни предразполага към по-силни усещания в леглото.

Защо правим повече секс през лятото? (ВИДЕО)

Романтичните изживявания и горещият секс са нещо хубаво, но дали е възможно краткотрайният флирт да прерасне в нещо повече? Ето какво казва по темата сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина:

Лятото е идеално време за любов и вълнуващи преживявания. И наистина може да се окаже, че сте срещнали голямата си любов.

Летните свалки - полезни или вредни (ВИДЕО)

Според сексолога най-важна е химията между двамата. Ако сте попаднали на правилния човек, с когото имате привличане, сексът ще бъде фантастичен.

4 нестандартни места за горещ секс през лятото (ВИДЕО)

Но жената трябва да се грижи за външния си вид, да се поддържа, да се чувства секси, да се облича красиво. Хигиената е много важна, не трябва да се забравят също маникюра и педикюра.

„Ако външността ти не му харесва, изобщо няма да му пука колко езици знаеш и колко си интелигентна“, казва Наталия.

секс
Thinkstockphotos

Чак след това може да му покажете коя сте, какво харесвате и обичате. А ако двамата усетите, че привличането между вас е много силно, тогава не е изключено краткотрайният флирт да прерасне в нещо повече.

секс
Thinkstockphotos

И още:

Най-нестандартните места за секс (ВИДЕО)

Местата, на които жените обичат да флиртуват

Три погледа по време на флирт са достатъчни

Колко минути продължава добрият секс?

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

Най-глупавите опити за свалка

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук