/ netinfo
Ледената пързалка в Стара Загора ще работи благотворително в подкрепа на бебе Мая. От днес до 3 март всеки, който посети съоръжението, което се намира на мястото на бившия скейт парк зад пощата, ще стане благодетел в една добра кауза.

Малката Мая отпътува за лечение в турска болница (СНИМКИ)

„Благодарим сърдечно на прекрасните домакини Ледена пързалка Стара Загора и на Ивайло Иванов. Благодарим ви ,че сте до нас“, пише на ФБ страницата Да помогнем на бебе Мая.

Доброто победи в името на бебе Мая

Мая с
трада от мускулна дистрофия с мирозинов дефицин и в момента провежда лечение с вливане на стволови клетки в Турция , ЛИВ Хоспитал. 

Кампанията за Мая продължава!

Дарителска сметка Райфайзен банк
Титуляр: Мая Христова Христозова
MAYA HRISTOVA HRISTOZOVA
Населено място: гр. Стара Загора
IBAN: BG88RZBB91551009737351
BIC: RZBBBGSF
Валута: BGN (лева)
Paypal: da_pomognem_na_bebe_maq@abv.bg


Група в която се провежда благотворителен онлайн базар в подкрепа на Мая https://www.facebook.com/groups/360525221421830/?ref=br_rs

На 13 февруари  беше втората вливка на стволови клетки в турската болница. На страничката в помощ на Мая е изказана благодарност към целия екип на болница ЛИВ хоспитал, който се грижи за нея: „Хора, вие наистина сте невероятни професионалисти и истински Човеци.

Искаме да изкажем нашата ОГРОМНА благодарност към всеки един дарител, който е до нас. Без вас сме за никъде. Благодарим ви, че осигурявате лечението на нашето безценно детенце“.