/ Община Казанлък
Галина Стоянова уважи награждаването на най-добрите винопроизвотели във Фестивал на виното Розе, който се провежда за девети поредна година в Народно читалище „Искра“ в Казанлък.

За първи път изложение на парфюми и продукти от етерични масла – Фестивал на розата

Община Казанлък

Община Казанлък

Тя се обърна с поздрав към участниците и организаторите на престижния форум за хубаво българско вино - семейство Дундакови и посочи, че реализацията на прекрасната идея се дължи изцяло на хъса на Анна Дундакова и подкрепата от нейния съпруг Мирослав: „Ани мина през доста перипетии докато се наложи с конкурса и го направи за краткото времe, за кратките години национален и първи по рода си в България, който наистина класира най-добрите вина“, сподели пред присъстващите кметът на Община Казанлък и отбеляза, че сред 50-те винопроизводители представяните продукти далеч не са само Розе: „Избите участват с цялата палитра от производствата си“, отбеляза тя. 
 
Започва традиционната „Улица на занаятите“ в Казанлък (СНИМКИ)

Община Казанлък

Община Казанлък

Председателят на Общински съвет Николай Златанов връчи заедно с Кмета Голямата награда в Националния конкурс за Розе „Златен киликс“, първи по рода си в цяла България на Винарска изба Едоардо Миролио за „Био Розе Органик Букет и Мавруд 2018“

Община Казанлък

Пъстра програма предлага Фестивалът на розата (СНИМКИ)

Журито от изтъкнати експерти в сферата на Търговско изложение с международно участие ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2019 връчи много отличия за висококачествени български вина: 9 златни, 19 сребърни и 11 бронзови.

Община Казанлък


Публиката традиционно бе красиво поздравена от Смесен хор „Петко Стайнов“ при Народно читалище „Искра“ под диригентството на Младен Станев. Фестивал на виното Розе е част от пъстрата палитра от събития на Фестивал на розата 2019.