Музей на фотографията
Музей на фотографията / www.kazanlak.bg
В Музея на фотографията в Казанлък на 21 юни от 18:00 часа ще бъде открита изложба на Кирил Кацаров.
 
„Портфолио“ е първата самостоятелна изложба на казанлъчанина, който е изучавал графичен дизайн в  Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн “Акад. Дечко Узунов”.  Заниманията му по фотография са тясно свързани с увлечението и обучението му в областта на изобразителното изкуство, започнало от ранна детска възраст в семейство на художници.
 
Кацаров има участия и изяви в редица инициативи, конкурси, изложби, пленери и форуми като фамилния проект „Пътища“ – Жеравна 2018:  живопис-текстил-фотография; Есенен салон на художниците – Казанлък и Първи фотосалон – Казанлък 2018, организиран от Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства.
 
Международните му участия са в Русия, Украйна и Гърция.
  
Кирил Кацаров е два пъти стипендиант на фондация “1000 стипендии”.През 2019 г. официалният сайт на италианското издание на “Vogue” публикува негова фотография. 
 
Направленията, по които работи сега, са в сферата на Digital Art, колажа, аналоговата фотография, модата и графичния дизайн. Занимава се и в областта на изобразителното изкуство - акварел, масло, акрил.