ФК Верея спечели една точка при гостуването си на ПФК Бургас
ФК Верея спечели една точка при гостуването си на ПФК Бургас / ФК Верея, архив

ФК Верея завърши 0:0 при гостуването си на ПФК Бургас в среща от 17- я кръг от първенството на Б група. Двубоят се игра на стадиона в село Българово.

Още в 5 - та минута старозагорският тим имаше възможност да открие резултата. Джунейт Яшар изпълни фаул от 20 метра , но топката се чукна в напречната греда и излезе в аут. В 25 - та минута Стелиян Евтимов остана сам срещу вратаря, но се засуети и топката му беше избита от защитник.

Малко по - късно домакините също имаха положение, но Ахемедов пропусна с глава, след добра намеса на вратаря Ел Каруби. След почивката старозагорци действаха разумно и можеха да открият резултата. Георги Стефанов отклони топката с глава към Евтимов, но вратарят го изпревари и улови коженото кълбо. В 64 - та минута Денис Пидев центирра в наказателното поле на домакините, но там влезлият след почивката Ангел Костов не успя да засече топката във вратата.

В 85 - та минута Мечев от домакините центирара от корнер в наказателното поле на старозагорци и там Жеков стреля с глава, но вратарят Ел Каруби улови топката.