/ DarikNews.bg
Масов бой между две семейства прати двама души в болница. Те са в тежко състояние и с опасност за живота. За едно денонощие в ареста били задържани трима от побойниците.
 
В Стара Загора: Четири жени нападнаха дежурни лекари в Спешното отделение

Съобщение за боя в село Шейново е получено малко след 15:30 часа на 10 ноември. Представители на две фамилии се скарали в частен имот, а скандалът прераснал в сбиване.

44-годишен мъж нанесъл множество удари с кол и с крака в главата и тялото на 48-годишна жена. Млад мъж пък го ударил с брадва по главата. В сбиването е пострадал и друг мъж, на 53 години. 

В УМБАЛ-Стара Загора са настанени 48-годишната жена и 44-годишният мъж,като те са получили черепно-мозъчни травми, има опасност за живота им. 53-годишният мъж е настанен в МБАЛ-Казанлък с фрактури на дясната ръка.

19-годишно момиче намушка с нож приятеля си, той е с опасност за живота

За срок до 24 ч. в РУ-Казанлък са задържани трима мъже  на възраст от 22 до 28 години, всички от Шейново. За случая са уведомени Окръжна прокуратура-Стара Загора и Районна прокуратура- Казанлък. Работата по случая продължава.
 
Часове по-късно, в Казанлък, възникнал спор между две жени, който също прераснал в сбиване. Пострадала е едната от побойничките, обслужена е амбулаторно и е изписана за домашно лечение. Другата била разпитана и освободена.
 
От пресцентъра на полицията информират, че в Стара Загора 37-годишна жена била намушкана с нож в крака от 24-годишен мъж.  Пострадалата е прегледана в ЦСМП-Стара Загора. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа.