Къде са най-уникално вкусните и автентични местенца с гръцка кухня?
След поредицата от хладни дни лятото най-после се завърна и то с пълна сила. Басейните винаги са били най-доброто и близко спасение от летните жеги – не само за уикенда, но и за кратко бягство след дългия и уморителен работен ден.

До Гърция, но без да излизаш от София. Ето как (ВИДЕО)

В новия епизод на уеб поредицата URBAN LIFE водещият Алекс Петренко ще ни покаже своя Топ 3 на басейните в София, където можете да си прекарате един невероятен ден с приятели, семейно с децата, та дори и... поединично. 

басейн
ThinkStock/Getty Images

Те са и най-доброто решение за всички, за които отпуската и морето са все още далече, не само за събиране на тен, но и за задоволяване на всички нужди за плуване, хапване и пийване.

Топ 5 на най-освежаващите летни коктейли (ВИДЕО)

Само на една ръка разстояние от шума и суматохата на града можем на спокойствие да се наслаждаваме на приятна музика под сянката на някой от чадърите, полегнали приятно на шезлонг и с коктейл или кафе в ръка.

басейн
NOVA


Urban Life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура.

И още:

Къде да похапнем традиционни български ястия от едно време? (ВИДЕО)

Какво е крафт бира и има ли почва в столицата? (ВИДЕО)

Топ 3 места за вкусен и засищащ уикенд брънч в София (ВИДЕО)

Светът е голям и пица дебне отвсякъде (ВИДЕО)

Вижте най-бързия начин да изстудите топла бира (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук