Спират водата в някои столични квартали и в села около София
Спират водата в някои столични квартали и в села около София / netinfo

Във връзка с ремонт на спирателен кран с диаметър 600 мм се налага временно прекъсване на водоподаването от 10.00 часа до 22.00 часа днес в района на ж.к. „Левски" В и Г, кв. „Враждебна", както и в района на летище София между ул. „Искърско шосе" и кв. „Христо Ботев". При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на адресите ж.к. „Левски" В - бл. 28, ж. к. „Левски" Г - бл. 9, Летище „София".

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато и водоподаването в село Лозен. Във връзка с изграждане на нов уличен водопровод - тласкател утре (18 ноември) от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в село Горни и Долни Лозен. Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски пред кметството на Лозен.

Отново в сряда във връзка с изграждане на връзка на новоизграден водопровод със съществуващ от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода и в ж.к. „Младост" ІV в района между Бизнес Парк София и Околовръстен път. Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски пред фирма „Унитрейдинг"

"Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21. Интернет сайтът на дружеството http://www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.