Спират водата утре в „Редута и „Средец
Спират водата утре в „Редута и „Средец / Софийска вода

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в кв. „Редута" и по няколко улици в район „Средец". Във връзка с реконструкция на уличен водопровод, на 16 ноември 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в кв. „Редута". При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Велчо Атанасов" и ул. „Острец"; на кръстовището на ул. „Атанас Узунов" и ул. „Поп Харитон" и на кръстовището на ул. „Попова шапка" и ул. „Петър Богдан".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод, на 16 ноември 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването по ул. „Хаджи Димитър" в участъка между бул. „Васил Левски" и ул. „Цар Иван Шишман" и по ул. „Цар Иван Шишман" в участъка между ул. „Аксаков" и ул. „Славянска". При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноска на ул. „Цар Иван Шишман" и ул. „Аксаков" пред 133 СОУ.

"Софийска вода" АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 2121.
Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.