Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама различни шофьори, които са маневрирали около него. Случаите са от столичния квартал „Редута”, предава NOVA.

И двата инцидента са заснети от охранителна камера. При единия от ударите се вижда как колата се мести. Паркираният автомобил е със счупено предно стъкло и хлътнала врата.

Собственичката си го е купила преди месец и половина и все още не го е изплатила. Самата тя признава, че е нарушила закона като е паркирала на тротоар.

Шофьор се вряза в паркиран автомобил и избяга, но потърси лекарска помощ в „Пирогов”

„На 14 февруари следобед паркирах. Наоколо по принцип е бой за място. Има много големи кооперации. няма абсолютно никакви места за спиране. Живея тук от две години. Не спирам само аз тук. Предблоково пространство е. Спира се абсолютно навсякъде”. Това заяви потърпевшата Марина Николова.

По думите ѝ откакто живее на този адрес не е имала проблем със спирането на това място. „Малко порно е да наречем това място тротоар, но има достатъчно разстояние, през което да се мине.

Бях в провинцията на 15-и февруари и синът ми, отивайки на училище, видял колата, която първоначално решил, че е била разбита. Оказа се, че благоразумен съсед има камера на терасата си, и благодарение на записа видяхме какво се е случило”.
nova.bg