Променя се маршрутът на трамваите по линиите с номера 11 и 19
Променя се маршрутът на трамваите по линиите с номера 11 и 19 / Sofia Photo Agency, архив

Във връзка с подобряване състоянието на трамвайния релсов път, контактната и кабелната мрежи по маршрута на трамвайни линии с номера 11 и 19 се въвеждат следните промени в организацията на движение:

Спира се трамвайното движение по маршрута на трамвайни линии 11 и 19 по бул."Константин Величков", ул."Габрово" и ул."Скопие", в участъка от ул."Цар Симеон" до трамвайно депо"Банишора", за времето от 4.30 до 16.00 ч. на 12 юни.

За времето от 4.30 ч до 16.00 ч. на 12 юни трамвайна линия 11 ще се движи по маршрут: от бул. "Никола Петков" по маршрута си до кръстовище бул. '"Константин Величков" - бул."Александър Стамболийски", бул. "Александър Стамболийски", бул."Христо Ботев", бул. "Княгиня Мария Луиза" и от Триъгълника по маршрута си до кв. Илиянци двупосочно.

ТМ линия 19 ще движи по маршрут: от кв. Княжево по маршрута си до кръстовище бул. "Константин Величков" - бул. "Александър Стамболийски", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Христо Ботев", бул. "Княгиня Мария Луиза" и от Триъгълника по маршрута си до кв. Илиянци двупосочно.