/ iStock/Getty Images
Прокуратура внесе в Софийски районен съд обвинителен акт срещу 40-годишен мъж, нанесъл множество телесни повреди на съпругата си, съобщиха от обвинението.

Повдигнаха обвинение на мъж за тормоз и насилие над жена в София

На 12 юни 2019 г. в апартамент в жк. „Лозенец“, той хванал за косата и блъснал на пода съпругата си, с което й причинил телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядания на седалището, бедрото и китката на дясната ръка.

На 10 януари 2020 г. обвиняемият блъскал и ритал съпругата си, в резултат на което й били причинени кръвонасядания и отоци. На 14 анури 2020 г. той хвърлил жената на земята и я удрял, като не й позволявал да стане.

Повдигнаха обвинение на мъж за тормоз и насилие над приятелката си

На 19 януари 2020 г. той нанесъл множество удари с ръце и юмруци по главата и тялото ѝ. Обвиняемият причинил на съпругата си телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядания и отоци в областта на лицето и рамото.

Срещу него е образувано досъдебно производство. Деянието е извършено в условията на домашно насилие. В хода на разследването са разпитани свидетели и са направени експертизи. От показанията на свидетелите, станало ясно, че С.В. посягал на съпругата си, след като е употребил алкохол.