Неизвестни апаши откраднаха багер от двора на Александровска болница. За това информира собственикът на машината популярният музикант от група "Те" Ясен Велчев.
 
 
Публикувахте от Yassen Velchev в Сряда, 12 декември 2018 г.

"Откраднаха го! Откраднаха сбъднатата ми мечта! Откраднаха най-музикалният багер! Откраднаха последните 13 години от живота ми! CASE 580 SLE. 17 годишна машина, на 12400 часа, но поддържан с толкова много желание и обич!", пише музикантът.
 
"За последно бе паркиран в двора на Александровска болница. Откраднат е в неделя 2 декември вечерта", пояснява още Велчев.
 
 
Публикувахте от Yassen Velchev в Сряда, 12 декември 2018 г.

Той отправя призив за помощ в издирването на машината и моли да бъде потърсен, ако някой разполага със съществена и точна информация за наглата кражба.
 
 
Публикувахте от Yassen Velchev в Сряда, 12 декември 2018 г.

Музикантът многократно е споделял, че да има багер е детската му мечта. И днес освен музикалните си ангажименти той работи като багерист и споделя открито удовлетворението от работата си.

"Между музиката и багера има много общи неща. Например, като отида да работя с багера, не си тръгвам, ако не ми харесва това, което съм направил. Ако не съм оформил добре някакъв изкоп, не ми е хубаво. Така е и с музиката  ако това, което правим с групата, не звучи добре, няма го кефът", откровен е в интервюта Ясен Велчев.