Без вода на места в столицата на 20 октомври
Без вода на места в столицата на 20 октомври / netinfo

Във връзка с подмяна и ремонт на спирателен кран на 20 октомври 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в ж. к. „Дружба" І и ІІ част, кв. „Гара Искър", кв. „Димитър Миленков", кв. „Абдовица", жк. „Слатина", кв. „Казичене", кв. „Бусманци", кв. „Кривина", Долни Богров", жк. „Левски" В и Г, кв. „Левски" и кв. „Враждебна". С понижено налягане ще бъдат: гр. Нови Искър и кв. „Курило".

При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноски на адрес: жк. „Дружба" І на ул. „Иван Арабаджията" ъгъла с ул. „Туше Делииванов"; жк. „Дружба" ІІ на бул. „Цветан Лазаров" ъгъла с ул. „Копенхаген"; жк. „Левски" В на ул. „Летоструй" ъгъла с ул. „Станислав Доспевски"; жк. „Левски" Г ул. „Поп Груйо" до бл. 10; жк. „Слатина" на бул. „Гео Милев" ъгъла с ул. „Слатинска"

"Софийска вода" АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21.

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.