Трима души пострадаха при катастрофи в Ямболско
Трима души пострадаха при катастрофи в Ямболско / Dariknews, Архив

Трима души пострадаха при различни пътни инциденти вчера в Ямболско, съобщават от полицията.

44- годишен водач от село Крумово градище е с черепно -мозъчна травма и фрактура на ребра след катастрофа станала около 2 часа на пътя между селата Кабиле и Жельо войвода. Той е управлявал лек автомобил „Опел Вектра“, когато напуска пътното платно и се преобръща в отводнителен канал. Настанен е за лечение в областната болница в Ямбол, без опасност за живота.

По автомобила са нанесени значителни материални щети. Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая в РУ - Тунджа е образувано досъдебно производство.

43- годишен шофьор е с опасност за живота след като е блъснат челно. Инцидентът е станал в 16.25 часа за разклона за село Мамарчево. Лек автомобил БМВ, управляван от 26- годишен шофьор от Елхово се блъска челн в товарен автомобил „Нисан Траде“, управляван от 43- годишния водач от Бургас.

При инцидента са пострадали и двамата водачи. Те са настанени са за лечение в МБАЛ Ямбол. 43-годишният мъж е с черепно мозъчна травма, фрактури на ръка и крак, с опасност за живота, а 26-годишният е с травма на гръден кош и травма на главата. На двамата е взета кръвна проба.

Причината за пътнотранспортното произшествие е в процес на установяване, образувано е досъдебно производство.