Състезание се е провело по улиците на сливенско село. Полицията е успяла да издири нарушителите, които са заснети и на охранителна камера, съобщи NOVA

"Тази гонка е установена, благодарение на УП "Петолъчка" и доверието на хората към полицейските служители. След подаден сигнал са установени трима участници, съставени са им актове. Те са системни нарушители, единият само преди 3 дни си е получил шофьорската книжка, след като му е била отнета за три месеца", заяви комисар Димитър Кикьов, началник отдел "Охранителна полиция", ОДМВР - Сливен. "Последните установени случаи на дрифтове от началото на юли месец са три", добави той. 

Арестуваха пиян шофьор с „Порше“ след гонка и опасно шофиране из София (СНИМКИ)

Тази сутрин стартира специализирана операция по пътна безопасност, която се провежда на територията на цялата Сливенска област. Тя има за цел да установи водачи, употребили алкохол, наркотици или с нередовни документи. 

"Агенция "Митници" проверява за пломби, за товари. Ако даден автомобил ни усъмни, те имат право да разпломбират и след това да пломбират автомобила", посочи Кикьов. 
NOVA